Velkommen til FDF Landsdel 4's hjemmeside. Her finder du information om aktuelle arrangementer i Østjylland, webinarer, aktivitetskasser og meget mere.

Styrk kredsens kommunikation på et netværksmøde

19.06.2017

Lav en flot plakat til jeres næste arrangement, en lækker folder I kan dele ud på torvet eller lær at skrive en pressemeddelelse, der kommer i jeres lokale avis. Bliv helt skarp på de sociale medier og få tips til, hvordan jeres...


Kalender

Kalender

Husk at skrive relevante arrangementer i kredskalenderen
21.08.2016

FDF Solbjerg vinder konkurrence om bedste sommerlejr-foto

Landsdelsledelsen i Landsdel 4 udskrev før sommerferien en konkurrence, hvor kredse skulle dele deres bedste billede fra deres sommerlejr for tumlinge, puslinge og/eller pilte. Vinderen er nu fundet, og det blev FDF Solbjerg.

Læs mere
21.08.2016

FDF og spejderne indtager Tivoli Friheden lige om lidt

Om få uger er der endnu engang dyst i Tivoli Friheden. Denne gang med en nye styregruppe bag roret anført af Jannik Toft Andersen. Der er stadig overnatningspladser til folk fra Aarhus – og brug for frivillige hænder.

Læs mere
21.08.2016

Vil din kreds tjene 3000 kroner og hjælpe FDF Solbjerg?

FDF Solbjerg fylder 50 år og skal bruge hjælp til at afholde en festlig dag. Den tjans vil de gerne give til en anden FDF-kreds. Så mangler I lidt ekstra i kredskassen, så har I nu muligheden.

Læs mere
18.08.2016

Fyraftensmøde om unges engagement i foreninger i Aarhus

Dansk Ungdoms Fællesråd inviterer til fyraftensmøde, hvor du får indblik i den nyeste forskning om unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet d. 5. oktober i Aarhus.

Læs mere
18.08.2016

Skal I holde landslejrgensyn i netværket eller landsbyen?

Landslejren er vel overstået og den nye sæson er så småt i gang. Men landslejren har skabt nye venskaber mellem børn og ledere i netværkene og landsbyerne.

Læs mere
09.08.2016

Legens Dag i Aarhus Festuge

FDF Aarhus 2 inviterer til Legens Dag i Aarhus Festuge søndag d. 4. september. Alle er velkomne til at møde op og lege med.

Læs mere
07.08.2016

Tillykke til nyvalgte ungdomsrepræsentanter i landsdelen

I seniorcity på landslejren afholdt vi i Landsdel 4 valg af to nye ungdomsrepræsentanter. Det var et spændende valg mellem 6 gode kandidater.

Læs mere
05.08.2016

Flot årsrapport om FDF og spejdernes indsats i Aarhus Kommune

Nu kan kommunalpolitikere og alle andre interesserede læse om alt det spændende der er sket hos FDF og spejderne i Aarhus Kommune i 2016. Kig med og blive inspireret - måske kunne du lave noget lignende i din kommune

Læs mere
26.06.2016

FDF Sejlcenter Limfjorden inviterer til sejladsweekend

Tag en flok væbnere, seniorvæbnere og seniorer fra kredsen med på sejlerweekend 2.-4. september på Jegindø i Limfjorden, og oplev sejlads i sejljoller eller havkajakker.

Læs mere
20.06.2016

Inviter jeres præst med til inspirationsaften om unge og kirke

D. 25. august er der inspirationsaften i Aarhus med temaet: "Hvordan ser verden - og kirken - ud for en ung?" Det er Stiftsudvalget for Unge og Kirke i Aarhus Stift der inviterer, og en af oplægsholderne er tidligere...

Læs mere
Viser resultater 41 til 50 af 161