Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Titel: Norgesturen 2018
26.07.2018 - 05.08.2018

 

Find plakat her 

Find lederbrev her

Find indbydelser her (Standlejr)

Find indbydelser her (Fjeldtur)

De vigtigste datoer for tilmelding, fortræning og forberedende ledermøde ligger nu fast – Så skal du med, så læs mere.

Høje fjelde, utæmmet natur og hyggelige FDF-aftener omkring lejrbålet. FDF Landsdel 4 er endnu engang så heldige, at der arrangeres en fjeldtur til Norge. Traditionen tro vil turen til Norge være delt i to – en fjeldtur med seks dages vandring og en standlejr. Der vil derfor være noget for alle samt fortræning, så alle kan teste formen inden turen løber af stablen.

 

Fjeldturen:

Fjeldturen finder sted fra fredag 27. juli til og med fredag 3. august 2018 – og den er det oplagte tilbud til alle seniorvæbnere, seniorer og ledere, der ønsker at udforske fjeldet, den norske natur og få nye venner. Fjeldturen går denne gang til Hardagervidda og egner sig til både førstegangs- samt garvede fjeld-udforskere. Her vil der slås lejr nye steder hver aften, og deltagerne skal kunne bære deres egen bagage i seks dage. Spørgsmål om fjeldturen kan sendes til Kjeld Christensen fra Gl. Rye på kjeldc54@gmail.com

 

Standlejren:

Standlejren finder sted fra søndag 29. juli til søndag 5. august. Det er en væbnerlejr, hvor der også er plads til seniorvæbnere, seniorer og ledere, der gerne vil opleve den norske natur med udgangspunkt i en fast lejrplads. Lejren ligger ved Tinnsjøen, tæt på en lille skov og ned til en smuk sø.

Her er plads til 200 FDFere, der kan hygge sig med leg, madlavning og udforskning af naturen. Der vil være dagsudflugter fra lejren. De 2 sidste dage er en fjeldtur.

Kontakt ved spørgsmål:

Jannik Toft Andersen fra Aarhus 2. på janniktoftandersen@gmail.com 

Lars Hjul fra FDF Brabrand på Hjulle@FDF.dk  

 

Vigtige datoer: 

Det er planen, at de 2 indbydelser til deltagerne ligger klar hos jer i kredsen d. 1. oktober. 

30. NovemberKredsens holdleder har sendt kredsens samlede tilmelding til Norges-udvalget. Samtidig indbetaler kredsen 1. del af deltagerprisen til vores kasserer. Tilmeld kredsen her

4. februar: Forberedende ledermøde for alle deltagende ledere klokken 17.00 i sognegården ved Møllevangskirken i Aarhus

16. - 18. Marts: Fortræningsweekend ved kredshuset i Gl. Rye.  

<- Tilbage