Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Landsdel 4’s Idékatalog

Landsdel 4's idékatalog har til formål at tilbyde relevant lederuddannelse til ledere og kredse i Landsdel 4.

Kataloget er fuld af idéer og inspirationsmøder, der kan skabe energi, engagement og udvikling i kredsen; nogle af kerneværdierne i lederuddannelse. Det er konkrete udviklingsmøder og oplæg, der skal udvikle kredsen og ledernes faglighed, for at sikre den høje kvalitet vi ønsker at levere som daglige ledere i FDF.

Idekataloget tilbyder møder og oplæg lavet af forskellige FDF’ere, der kan bookes af kredsledelsen til et af årets ledermøder, en planlægningsweekend eller en lederdag. Oplægsholderne og instruktørerne gør det ganske frivilligt og det er helt op til dem selv, hvor mange oplæg eller undervisningsforløb de har tid til at afholde. Hvis du oplever, at en oplægsholder/instruktør ikke har mulighed for at hjælpe netop din kreds, er du meget velkommen til at kontakte Uddannelsesudvalget i Landsdel 4, så vil vi se om vi kan hjælpe med at finde en anden.

Omkostninger i forbindelse med idékatalogets lederuddannelse fordeles på den måde at kredsene selv betaler for forbrugsmaterialer, mens landsdelen betaler udgifter til oplægsholderen/instruktørens transport og evt. særlige materialer som oplægsholderen/instruktøren kan bruge hver gang denne laver oplæg. Kontakt Uddannelsesudvalget hvis dette er relevant. 

Du kan se de forskellige oplæg i menuen til venstre.

Idékataloget er hele tiden under udvikling, så hvis du har en god idé til noget du gerne vil lære mere om ude i kredsen, er du meget velkommen til at kontakte os, så skal vi se, hvad vi kan gøre. Det vigtigste for os er, at det er noget lederne kan lære af og at kvaliteten er i højsædet!

Du kan kontakte Uddannelsesudvalget gennem: 

Landsdel4@fdf.dk