Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Norgestur 2018 - Datoer, du skal kende!

19.06.2017

Høje fjelde, utæmmet natur og hyggelige FDF-aftener omkring lejrbålet. FDF Landsdel 4 er endnu engang så heldige, at der arrangeres en fjeldtur til Norge. De vigtigste datoer for tilmelding, fortræning og forberedende ledermøde ligger nu fast – Så skal du med, så læs mere.


Datoer, du skal kende, når du skal til Norge!

Traditionen tro vil turen til Norge være delt i to – en fjeldtur med seks dages vandring og en standlejr. Der vil derfor være noget for alle samt fortræning, så alle kan teste formen inden turen løber af stablen.

Fjeldturen:

Fjeldturen finder sted fra fredag 27. juli til og med fredag 3. august 2018 – og den er det oplagte tilbud til alle seniorvæbnere, seniorer og ledere, der ønsker at udforske fjeldet, den norske natur og få nye venner. Fjeldturen går denne gang til Hardagervidda og egner sig til både førstegangs- samt garvede fjeld-udforskere. Her vil der slås lejr nye steder hver aften, og deltagerne skal kunne bære deres egen bagage i seks dage. Spørgsmål om fjeldturen kan sendes til Kjeld Christensen fra Gl. Rye på kjeldc54@gmail.com

Standlejren:

Standlejren finder sted fra søndag 29. juli til søndag 5. august. Det er en væbnerlejr, hvor der også er plads til seniorvæbnere, seniorer og ledere, der gerne vil opleve den norske natur med udgangspunkt i en fast lejrplads. 

Lejren ligger ved Tinnsjøen, tæt på en lille skov og ned til en smuk sø. Her er plads til 200 FDFere, der kan hygge sig med leg, madlavning og udforskning af naturen. Der vil være dagsudflugter fra lejren. De 2 sidste dage er en fjeldtur. Kontakt Jannik Toft Andersen fra Aarhus 2. på janniktoftandersen@gmail.<wbr>com eller Lars Hjul fra FDF Brabrand på Hjulle@fdf.dk for spørgsmål.

Mere information omkring turen til Norge vil følge efter sommerferien.

Link til event her